Priser

Skatehallen är för föreningen Växjö Skates medlemmar. Att bli medlem är lätt och vi bjuder på första dagsentrén när du löser medlemskap.

VI TAR INGA KONTANTER, BARA KORT & SWISH

DAGSENTRÉ

60 kr/person

(Student 30kr***)

MEDLEMSAVGIFT

100 kr/år*

ÅRSKORT JUNIOR

995 kr**

ÅRSKORT SENIOR

1495 kr**

KLIPPKORT 12 GÅNGER

500kr

HYRSKATEBOARD

Gratis med hjälmkrav.


*Medlemskap gäller för hela det aktuella kalenderår då avgiften betalas.**Årskortet är personligt och går inte att överlåtas. Gäller ett helt år från och med inköpsdatum. Betalt årskort återbetalas ej.***Vid uppvisande av giltigt studentkort (Studentkortet, Mecenat)

Junior är man tills man fyllt 18 år.


Öppettider

Vi håller spontanöppet september ut.

Spontanöppet innebär att anförtrodda medlemmar håller öppet vid behov och möjlighet. Detta läggs ut på vår sociala medier ett par timmar innan. (Se vart du kan följa oss längst ner på sidan).

I oktober börjar mer regelbundna öppettider.

Lånebrädor

Lånebrädor finns att tillgå i skatehallen. Utan extra kostnad! Lånebrädor är dem med Växjö Skates logo på.

Hitta till skatehallen

Tryck på kartan för att komma vidare...

Scooters med så kallade “PEGS” är inte tillåtet i skatehallen.
Åkning sker på egen risk, föreningen rekommenderar hjälm.
Fläkten – Växjö Skatehall är en skateboardpark och tillåter därför inte BMX, Parkour, enhjulingar, xed gear-cyklar eller Kickbikes/Scooters med så kallade ”PEGS” då de riskerar att förstöra ramper etc. Varje medlem ansvarar för att inte avsiktligt förstöra eller ta sönder hallens ramper eller inredning.
Alkohol, rökning eller olagliga substanser/droger är förbjudet i skatehallen och inom området där skatehallen ligger. Medlemmarna har även ansvar för att varken mobbing eller hotfulla handlingar sker i föreningens lokaler. Växjö Skate förbehåller sig rätten att stänga av och avsluta medlemskapet för medlemmar som bryter mot dessa regler.