Priser

Skatehallen är för föreningen Växjö Skates medlemmar. Att bli medlem är lätt och vi bjuder på första dagsentrén när du löser medlemskap.

VI TAR INGA KONTANTER, BARA KORT & SWISH

DAGSENTRÉ

60 kr/person

(Student 30kr***)

MEDLEMSAVGIFT

100 kr/år*

ÅRSKORT JUNIOR

995 kr**

ÅRSKORT SENIOR

1495 kr**

KLIPPKORT 12 GÅNGER

500kr

HYRSKATEBOARD

Gratis med hjälmkrav.*Medlemskap gäller för hela det aktuella kalenderår då avgiften betalas. Medlemskap krävs för entré till Fläkten - Växjö skatehall. Vid köp av medlemskap bjuder föreningen på första entrén i skatehallen. Alltså: första gången man besöker skatehallen betalar man endast medlemsavgiften, ej inträde för den dagen. **Årskortet är personligt och går inte att överlåtas. Gäller ett helt år från och med inköpsdatum. Betalt årskort återbetalas ej.***Vid uppvisande av giltigt studentkort (Studentkortet, Mecenat) och ej junior.

Junior är man tills man fyllt 18 år.Öppettider

Skateboard

Måndag: 17:00-19:30

Tisdag: Stängt

Onsdag: 17:00-19:30

Torsdag: 17:00-19:30

Fredag: Stängt

Lördag: 12:00-14:00 (Tjejskate)

14:00-16:00

Söndag: Stängt


Öppet för kickbikeåkning under följande mixade tider:

Måndag: 17:00-20:30

Lördag: 14:00-16:00

Söndag: 12:00-16:00

P.ga pandemin har vi valt att låta fokus ligga på skateboardåkning. Inga kickbike-tider just nu!


Observera att röda helgdagar och lov kan ge andra öppettider. Följ oss på Facebook eller Instagram för mer information. Tack.

Lånebrädor

Lånebrädor finns att tillgå i skatehallen under våra öppettider. Utan extra kostnad! Lånebrädor är dem med Växjö Skates logo på. Hjälmkrav vid lån av bräda.

Låneskydd läggs undan p.g.a de allmänna råden (covid-19).

Tryck på kartan för att komma vidare...

Här hittar du mer information om hyrning av lokalen.

Scooters med så kallade “PEGS” är inte tillåtet i skatehallen.
Åkning sker på egen risk, föreningen rekommenderar hjälm.
Fläkten – Växjö Skatehall är en skateboardpark och tillåter därför inte BMX, Parkour, enhjulingar, xed gear-cyklar eller Kickbikes/Scooters med så kallade ”PEGS” då de riskerar att förstöra ramper etc. Varje medlem ansvarar för att inte avsiktligt förstöra eller ta sönder hallens ramper eller inredning.
Alkohol, rökning eller olagliga substanser/droger är förbjudet i skatehallen och inom området där skatehallen ligger. Medlemmarna har även ansvar för att varken mobbing eller hotfulla handlingar sker i föreningens lokaler. Växjö Skate förbehåller sig rätten att stänga av och avsluta medlemskapet för medlemmar som bryter mot dessa regler.