Växjö Skate

VXOSK8 – Växjö Skate är en Ideell förening som jobbar för en levande skatescen i Växjö med omnejd.

Växjö skate

Växjö skate är en ideell förening som jobbar för en levande skatescen i Växjö med omnejd.

Vår vision är en stad där alla, oavsett ålder, etnicitet, kön, sexualitet, religion eller klass ska lära av varandra och rulla tillsammans i en levande aktiv skatekultur. Allt detta är vad skateboard redan står för. Vi som förening vill hjälpa fler att hitta vägen till den känslan av gemenskap.

I skateboardkulturen finns det, hur klichéartat det än låter, en plats för alla.
Du bestämmer själv vad du vill göra, och hur du vill göra det.
Även om andra skateboardåkare kanske kommer att undra varför du gör som du gör så kommer ingen att kräva att du ska ändra på dig för deras skull. En person som inte attraheras av lagsporter med bergfasta regler, träningstider och vi-motdom-tänkande får plötsligt en plats i en gemenskap som inte ställer några andra krav än att du ska respektera alla andra som åker.

Vi åker med varandra, inte mot varandra.

Kontakt: info@vxosk8.se